Компанія Мейсон пропонує Вашій увазі серію статей про функції та призначення додаткового обладнання для фургонів комерційних автомобілів.

 

Почнемо з базового продукту додаткового обладнання - це захисне покриття для підлоги комерційного автомобіля.

 

Захисна фанерна підлога автомобіля є обов'язковою для захисту вантажного відсіку Вашого фургона, незалежно від того, оснащений він стелажами чи використовуватиметься просто як транспортний засіб. Матеріали виконання можуть бути різними, залежно від призначення вантажу, що транспортується.

 

Значно більш зносостійкими та надійними є захисні покриття для підлоги фургона виготовлені з високоякісної фанери товщиною 9 і 12 мм з нековзною текстурою. Компанія Мейсон для виробництва підлогових покриттів також використовує вказаний матеріал. Таке рішення створює міцну основу для транспортування та кріплення будь-яких систем зберігання вантажів, інструментів та обладнання, а також покращує функціональність та зовнішній вигляд підлоги фургона комерційного автомобіля.

 

Функціонально водостійке підлогове покриття оберігає не тільки саму підлогу, а й спеціаліста, від ковзання по підлозі під час роботи при вологому стані підлоги. Сітчасте покриття підлогового покриття ударостійке та стійке до подряпин, захищає підлогу транспортного засобу від механічних пошкоджень, спричинених зміщенням вантажів та безпосередньо фургон комерційного автомобіля.

 

  Підлогові покриття фургону MAISON®  виготовлені з вологостійкої фанери зі спеціальним покриттям більш довговічні, ніж інші альтернативні покриття для підлоги, вони стійкі до бензину, мастил і до звичайних хімікатів. Поверхня покриття для підлоги легко чиститься, стійка до води, подряпин і ударів.

 

Підлогове фанерне покриття MAISON®  повторює підлогу фургона та підготовлене для кожного конкретного автомобіля. Поставляється із попередньо підготовленими отворами для існуючих місць точок кріплення вантажу. Покриття для підлоги встановлюється без свердлінь кузова автомобіля через інтегровані кріплення, при цьому заводські петлі для закріплення вантажів залишаються на своїх місцях вільні і доступні. Не потрібне спеціальне обладнання для монтажу, тільки основні інструменти. Це дозволяє робити швидкий монтаж, не вдаючись до додаткового свердління отворів у підлозі самого автомобіля.

 

Ідеально підходить для всіх транспортних засобів, пов'язаних із перевезенням обладнання або важких вантажів, таких як CitroenFiatFordIvecoMercedes-BenzOpelPeugeotRenault та Volkswagen.

 

Захисна фанерна підлога MAISON® з використанням фанерної обшивки стін MAISON®  особливо добре підходить для служб доставки посилок, кур'єрських служб, експедиційних служб, дистриб'юторських та транспортних компаній, незалежно від особливостей вантажів витримуючи при цьому велику вагу.

 

При продажі автомобіля можна зняти захисне покриття та представити підлогу кузова фургона у майже новому стані. Таким чином, підлогове фанерне покриття MAISON® зберігає первісний вигляд та збільшує вартість вашого фургона під час перепродажу.

 

Переваги підлогового покриття фургона MAISON® :

  • Без свердлінь отворів у підлозі
  • Повторює контури підлоги та має інтегровані кріплення до кузова
  • Легко монтується, час встановлення складає близько 1-2 години
  • Має невелику вагу
  • Забезпечує надійну платформу для кріплення будь-яких систем обладнання
  • Серійні місця для кріплення в кузові залишаються вільними та доступними
  • Протиковзка підлогова поверхня - навіть у вологому стані
  • Несприйнятлива до бруду та води, легко очищується
  • Стійка до подряпин та ударів
  • Використовується для будь-яких типів транспортних засобів
  • Екологічно чистий матеріал є безпечним для здоров'я
  • Повторне використання

фанерна підлога в фургон  фанерне підлогове покриття для фургона  підлогове покриття з фанери  підлога з фанери для фургона